Чат гигантът Telegram се присъединява към крипто вълната с портфейла TON Space

TON Space

На 16 август 2023 г. чат гигантът Telegram пусна своя собствен портфейл за криптовалути, наречен TON Space. Портфейлът е достъпен за всички потребители на Telegram и позволява съхраняването, изпращането и получаването на криптовалути, включително Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT) и други.

Предистория

През 2017 г. Telegram обяви плановете си да пусне собствена блокчейн платформа, наречена TON. Проектът беше много амбициозен и включваше разработването на нова криптовалута, наречена TON Coin. Въпреки това, през 2020 г. Telegram прекрати развитието на TON поради правни спорове с американските регулатори.

TON Space

TON Space е наследник на проекта TON. Портфейлът е базиран на блокчейн мрежата TON и позволява на потребителите да съхраняват, изпращат и получават криптовалути. TON Space е достъпен за всички потребители на Telegram и може да бъде достъпен чрез чатбот или уеб приложение.

Функции

TON Space предлага редица функции, включително:

  • Съхранение на криптовалути: TON Space позволява на потребителите да съхраняват криптовалути в портфейла си.
  • Изпращане и получаване на криптовалути: TON Space позволява на потребителите да изпращат и получават криптовалути от други потребители.
  • Поддръжка на различни криптовалути: TON Space поддържа различни криптовалути, включително Bitcoin, Ethereum, Tether и други.
  • Интеграция с Telegram: TON Space е интегриран с Telegram, което позволява на потребителите да управляват своите криптовалути директно от чат приложенията си.

Безопасност

TON Space използва различни мерки за сигурност, за да защити криптовалутите на потребителите, включително:

  • Пароли: Потребителите трябва да въведат парола, за да отворят портфейла си.
  • Двуфакторна автентикация: Потребителите могат да активират двуфакторна автентикация за допълнителна защита.
  • Хеширане на пароли: Паролите на потребителите се хешират, за да се предотврати тяхното разкриване.

Достъпност

TON Space е достъпен за всички потребители на Telegram. Портфейлът може да бъде достъпен чрез чатбот или уеб приложение.

Мнение

Пускането на TON Space е важен момент за крипто индустрията. Портфейлът предлага лесен и удобен начин за потребителите да съхраняват, изпращат и получават криптовалути. TON Space има потенциал да се превърне в един от най-популярните крипто портфейли на пазара.

Заключение

Чат гигантът Telegram се присъединява към крипто вълната с пускането на своя собствен портфейл за криптовалути, наречен TON Space. Портфейлът предлага редица функции, включително съхранение на криптовалути, изпращане и получаване на криптовалути и поддръжка на различни криптовалути. TON Space е достъпен за всички потребители на Telegram и може да бъде достъпен чрез чатбот или уеб приложение.share

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Може да харесате още...