Microsoft добавя своя бот Bing/ChatGPT в Windows 11

Bing/ChatGPT

Microsoft изгражда своето базирано на ChatGPT Bing изживяване директно в Windows 11. Той добавя няколко обрати, които позволяват на потребителите да поискат от чатбота да промени и техните настройки на Windows.

Новият Windows Copilot, който ще бъде достъпен направо в лентата на задачите на Windows 11, има за цел да улесни потребителите на Windows. Да намират и променят настройките, без да се налага да се задълбочават в настройките на Windows (помислете, „коригирайте настройките ми, за да мога да се съсредоточа “).

Но инструментите също ще позволят на потребителите да обобщават съдържание от клипборда, например, или да съставят текст.

Портал към Bing/ChatGPT

Copilot също така ще бъде портал към съществуващото изживяване на Bing/ChatGPT. „Точно както бихте направили с Bing Chat, можете да зададете набор от въпроси на Windows Copilot от прости до сложни“.

Това обяснява главният продуктов директор на Microsoft Панос Панай в днешната публикация в блога. „Ако искам да се обадя на семейството си в Кипър, мога бързо да проверя местното време, за да съм сигурен, че няма да ги събудя посред нощ.

Ако искам да планирам пътуване, за да ги посетя в Кипър, мога да помоля Windows Copilot да намери моите семейни полети и настаняване за зимната ваканция.“

Тази нова интеграция на Bing в Windows 11 ще стане достъпна скоро. Сега, ако всичко това звучи познато, това може да се дължи на факта, че малко след пускането на новия Bing. Microsoft също каза, че ще пренесе новия Bing в лентата на задачите на Windows 11.

Но това не е всъщност това, което компанията направи. Той просто се свързва с уеб изживяването на Bing от лентата на задачите. Сега Windows 11 поставя всичко това в лента на задачите, която е доста подобна на страничната лента на Bing в браузъра Edge.

Не знам дали това ще убеди някой, който се въздържа от Windows 10, да актуализира до Windows 11, но определено ще постави Bing начело и в центъра на приблизително 20% от потребителите на Windows, които са направили превключването

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Може да харесате още...